Colt PR gjør bloggen om til hjemmeside

Logo Colt KommunikasjonColt Kommunikasjon har tatt skrittet over i de sosiale mediers rekker. Hjemmesiden er død, lenge leve hjemmesidebloggen.

Av PR-byråene i Norge, er vi kanskje de første som tar dette steget. Grunnen til at vi gjør dette er enkel; Produktet vårt er PR og påvirkning gjennom sosiale medier, dermed er det naturlig at vi bruker den samme kompetanse og virkemidlene for å fremme våre budskap, og våre interesser. Dette er en klar strategi for å posisjonere oss selv som spesialister innenfor denne sterkt voksende og enormt spennende PR-nisjen. Living the brand.

Vi har som mål å oppdatere denne bloggen jevnlig med nyheter og utvikling innenfor sosiale medier og sosiale nettverk. Vi kommer også til å være på plass å kommentere øvrige PR-relaterte saker, samtidig som vi forteller om vår virksomhet og utvikling her i Colt. Vi oppfordrer derfor alle med en interesse innenfor den nisjen vi spesialiserer oss for, om å følge med på vår blogg.

URL’en er: http://coltpr.no eller https://coltpr.wordpress.com . Begge linkene fører til samme siden.

RSS-linken er: https://coltpr.wordpress.com/feed . På denne måten kan dere få informasjon om nye innlegg så fort vi har lagt ut en ny sak.

Colt kommer også til å presentere flere sosiale medier som vi bruker som en del av vår strategi, i tiden fremover. Følg med, kommenter gjerne våre innlegg, eller tips oss om saker dere skulle ønske vi kunne skrive om. Vi ønsker også innspill fra folk eller bedrifter som driver med det samme som oss. På denne måten kan vi lære av hverandre, og ta med våre kunder på en effektfull og givende oppdagelsesreise innenfor næringslivets Web 2.0.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s