Boobs-eksplosjonen

Vi kan lese på Kampanje.com at søndagens Robinson-ekspedisjonen ble sett av hele 245.000 seere, mot 215.000 seere på premieredagen. Informasjonsrådgiveren i TV3 er strålende fornøyd med seertallene, men gir ingen forklaring på denne BARMhjertelige seerstormen.

Etter første reklamepause ser vi to mannlige deltakere lage kvinnelige bryster av sand. Den ene deltakeren virker noe besatt av store former. Det er mye tv-fokus på sandpuppene og jeg føler at noe stort er i vente. Så plutselig kan vi skimte noe vakkert og lettkledd vandrende langs strandkanten. Den dramatiske Robinson-lyden blir erstattet med noe som minner om tyskamerikansk gladpornomusikk fra 80-tallet. Glamourmodellen Linni Meister gjør sin inntreden på øya og TV3 har igjen befestet sin posisjon som Norges mest sexy tv-kanal. Den barmfagre modellen som sprader rundt med rosa bikini har fått min fulle oppmerksomhet. Jeg undrer om de andre 244.999 seerne sitter igjen med samme følelse. Meister sine boobs are ok.   

linni_273799c.jpg

Dette har vært et bevisst PR-tiltak fra TV3. Allerede dagen etter premieredagen 9.september har TV3 gitt mediene en forsmak på episode 2 som ble vist 16. september. På VGTV ligger episode 2 tilgjengelig før den blir vist på TV3. Hele uken før episode 2 er det mye medieomtale rundt Robinson-ekspedisjonen og Linni Meister. Hun får også tildelt flere sider i Se og Hør samtidig som den nye Absolutt Robinson cd’en blir lansert. Frøken Meister har også laget en coverversjon av Destiny’s Childs ”Survivor”. På Youtube har flere kommentert musikkvideoen til Meister og bloggerne gir sin dom: ”Mikke Mus på heroin”, ”Mikke Mus på helium”, ”En blanding av smurf og trashy Shakira wannabe”.

Kanskje, bare kanskje, har Linni Meister bidratt med noen usle seere…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s