Colt + Ignitas = Sant

Colt Kommunikasjon og innovasjonshuset Ignitas har bestemt seg for å gå inn i et samarbeid for å kunne levere et enda sterkere produkt til våre kunder. Colt jobber med PR i tradisjonelle og sosiale medier. Sammen med Ignitas vil Colt styrke sin posisjon ytterligere, mye takket være Ignitas’ høye kompetanse innen sosiale medier og it generelt.

– Vi ønsker å satse på unge krefter med kompetanse både på PR og sosiale medier. Dette er et marked i stor vekst, hvor det ligger et enormt potensial, sier partner i Ignitas Gard Jenssen. Jenssen har 14 års erfaring fra utvikling og ledelse i blant annet Yahoo! , Kelkoo og EU kommisjonen.

Innovasjonshuset Ingitas sin hovedaktivitet består av å hjelpe start-ups og unge selskaper. De arbeider også med strategisk rådgivning når det kommer til finans og produktutvikling, primært innenfor tele, mobil og web-bransjen. Fra Ignitas kommer Gard Jenssen og Torkel Johannessen til å samarbeide med Colt. Johannessen er CIO i Ignitas, og har internasjonal erfaring fra å jobbe med sosiale medier. Johannessen jobbet blant annet som Produktsjef i Passado.com, et av Europas største communities med 5 millioner brukere.

Tung kompetanse og kreativitet vil bli viktige deler av samarbeidet mellom Colt og Ignitas. Vi skal sammen med våre kunder pushe grenser, og synliggjøre mulighetene som ligger i sosiale medier. Kombinasjonen PR i tradisjonelle OG sosiale medier, er en trend som har blitt big business i England og USA. Nå kommer det til Norge, og Colt skal være foregangsbyrået for å få dette på agendaen! Da er vi glade for å ha en slik tung samarbeidspartner, som Ignitas, med oss på laget!

Tiden fremover blir utrolig spennende!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s