Hva skjer med Colt om dagen a?

Vi får mange henvendelser fra venner og andre som lurer på hva som skjer med Colt om dagen. Her kommer en kort oppsummering

 • Colt satser nå på PR i tradisjonelle og sosiale medier.
 • Satsningen mot PR i sosiale medier er en ny retning i den norske PR-bransjen. I England og USA har man kommet veldig langt, mens man i Norge henger etter. Colt ønsker derfor å ta posisjonen som Norges fremste byrå på PR i sosiale medier, samtidig som vi skal drive med Tradisjonell PR.
 • Vi har fått med oss innovasjonshuset Ignitas på eiersiden. Gjennom dette kan vi jobbe med Gard Jenssen og Torkel Johannessen, som begge har lang internasjonal erfaring med sosiale medier. Se eget innlegg om dette samarbeidet.
 • Som en del av vår satsning på PR i sosiale medier, kan vi også presentere Biip.no som en ny kunde. Biip.no er Norges tredje største nettsamfunn, med nesten 300.000 medlemmer. Halvparten av alle norske ungdommer i aldersgruppen 15-19 år er medlem i dette nettsamfunnet, noe som gjør Biip.no til det Norges største nettsamfunn i dette segmentet.
 • Blant annet fordi buzzerne i Colt «bare» er 24 år, vet vi hvordan vi skal kommunisere med unge folk. Vi er også oppvokst med mIRC og msn messenger – og kan sies å være en del av den nye generasjonen nettbrukere som har Web 2.0 i blodet. Dette er også en av grunnene til at vi satser på PR i sosiale medier. De som vil kommunisere med unge folk, må gjøre det gjennom de kanalene der unge folk bruker tiden sin, og med et språk og en metode som er appelerende til denne gruppen. Her skal altså Colt være toneangivende i PR-bransjen.
 • PR i tradisjonelle medier er fortsatt et veldig aktuelt virkemiddel. Og dette kommer fortsatt til å være en stor del av vår virksomhet. Når man jobber med PR i sosiale medier, vil man også komme over saker som også er interessante for de tradisjonelle mediene. Gjennom å kombinere PR i tradisjonelle og sosiale medier, vil vi altså kunne tilby en mer effektiv PR-pakke, hvor vi kan være ekstremt målgrupperettet.

De av dere som ikke helt vet hva Colt er, eller hvordan Colt kom til, kan få en kort innføring her:

 • Colt er et PR-byrå som ble startet av Marius Myhrvold, Ole Emil Johnsen, Henrik Mühlbradt og Lasse Maugesten.
 • Vi startet med åtte tomme hender, men med fire fullproppede PR-hjerner. Byrået ble startet da vi fortsatt gikk siste året på PR-linjaHandelshøyskolen BI.
 • Da vi startet Colt i februar 2006 fikk vi en pangstart, og hadde allerede to kunder før vi hadde satt underskriftene på registreringspapirene. Vi startet med et sterkt ønske om å investere i egen fremtid.
 • Ni måneder etter dette, så Colt Kommunikasjon AS for første gang dagens lys. Vi fikk Tom Haavardstun inn på eiersiden. Tom hadde 10 års erfaring fra PR-bransjen, og var blant annet med på å bygge opp Gambit. Nå driver han sitt eget byrå: PR-Laboratoriet, og er senterleder i IT Fornebu Technoport. Han så verdien av å satse på unge krefter, og kom inn som styreleder i AS’et.
 • På samme tidspunkt kom Theodor Tollefsen inn i Colt,  og gikk inn i rollen som daglig leder, med hovedansvaret for det administrative.
 • Siden januar 2007 har Colt vokst hver måned. Flere kunder har kommet til, og vi har en positiv cashflow.
 • Nå går Colt altså nye veier, og har en utrolig spennende fremtid i møte.
Reklamer

2 responses to “Hva skjer med Colt om dagen a?

 1. halla! tenkte jeg skulle legge inn litt lenker som jeg leser. Denne er litt morsom:
  http://www.digi.no/php/art.php?id=490457

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s