Colt inngår samarbeid med Biip.no

Biip.no har valgt Colt Kommunikasjon som sitt PR-selskap. samarbeidet går ut på at Colt skal synliggjøre og øke merkevaren Biip.no. Dette skal gjøres gjennom PR i tradisjonelle og sosiale medier.

Biip.no er Norges største nettsamfunn for de mellom 14 og 22 år. Av norske nettsamfunn kommer de på tredjeplass og runder snart 300.000 registrerte brukere og haler kraftig inn på Blink.no med sine 316.000 aktive brukere. Halvparten av alle i aldersgruppen 15-19 år er medlem av Biip.no.

Colts rolle i samarbeidet er å øke kjennskapen til merkevaren Biip.no. Dette skal gjøres gjennom å arbeide med PR mot tradisjonelle og sosiale medier. Det vil si at Colt blir en rådgivende part i forhold til gjennomførte kampanjer i nettsamfunnet, samtidig som de skal jobbe for å få trendene innenfor sosiale medier i medienes lys.

Dette blir et veldig spennende oppdrag, som vi ser frem til å jobbe med tiden fremover.

2 responses to “Colt inngår samarbeid med Biip.no

  1. heei jeg vil lage biip.no men jeg vett ikke hvordan man kan lage:S

  2. Litt usikker på hva du mener, men du kan jo alltids undersøke denne linken: http://www.biip.no/default.aspx?section=help# eller kontakte gutta i Norsk ideutvikling som står bak biip.no: http://www.norskide.no/ .

    Eventuelt kan du lese blogginnlegget vårt om hvordan hvem som helst kan lage sitt eget nettsamfunn: https://coltpr.wordpress.com/2008/01/29/lage-ditt-eget-nettsamfunn/

    Ha en god dag! Lykke til! Si ifra hvis du får til noe kult. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s