Eksamensutlevering på Facebook

Coursefeed har lansert en Facebook Applikasjon for studenter med tilgang til Blackboard. På Blackboard kan skoleadministrasjonen, forelesere og studenter dele informasjon med hverandre. Studentene kan laste ned kursinformasjon, forelesningsnotater eksamensoppgaver, studentaktiviteter og ta del i diskusjonsforum. Med Coursefeed kan informasjon på Blackboard bli oppdatert på Facebook sin news feed.

 coursefeed-l.png             images3.jpg

Foreløpig er denne applikasjonen bare tilgjengelig for noen utvalgte høyskoler og universiteter. Blant norske skoler har BI-studenter tilgang til Blackboard.

Skal studentene koble seg til Blackboard må de oppgi skolepassord og brukernavn. Legger du til Coursefeed vil slik sensitiv informasjon bli eksponert for Classtop, Inc. som har utviklet applikasjonen. Høres dette skummelt ut kan du lese sikkerhetsprosedyrene til Classtop, Inc. Er du fortsatt ikke avskrekket så besøk Coursefeed sin Facebook-profil og legg til applikasjonen. Send en melding eller spør på Discussion Board om din skole kan benytte seg av Coursefeed.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s