God jul og godt nyttår fra Colt PR!

Colt PR har lagt et begivenhetsrikt år bak seg.

2007 ble det året da vårt lille byrå virkelig skulle slå seg frem i PR-bransjen. I februar fikk vi nye, freshe lokaler i Møllergata 4 og vi kunne dermed vinke farvel til Henriks nedslitte leilighet på Bislett. Med nytt kontor fikk vi samlet oss og jobbet mer målrettet enn noensinne. Utover våren begynte vi å bygge opp en god base med fornøyde kunder og veksten fortsatte ut 2007! Det var med stor tilfredshet vi kunne skåle i sjampis etter å ha nådd våre målsetninger for året i starten av desember!

Mye av grunnen til Colts vekst har vært satsningen på PR i sosiale medier. Dette er et nytt fagfelt og alle våre rådgivere bruker mye tid på å oppdatere seg innen området –akkurat det har vist seg å være lurt med tanke på at de aller fleste nordmenn beveger seg på nettet, og mange er medlem i et eller annet nettsamfunn hver eneste dag. Utviklingen i sosiale medier kommer til å fortsette i rakettfart, her gjelder det å følge med for alle som vil kommunisere sitt budskap!

Hele året har vi samarbeidet tett med PR Laboratoriet, et PR-byrå som har spesialisert seg på it- og telebransjen. Med på laget er også innovasjonshuset for nye medier; Ignitas. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi tilgang på et stort nettverk og mye kunnskap som skal være med på å styrke Colts posisjon i årene som kommer.

11Days_by_Violentz

Vi gleder oss veldig til å ta fatt på nye utfordringer og fortsette å ha det moro på jobb i 2008!

Colt ønsker alle våre kunder, venner, blogglesere og familie en god jul og et godt nytt år!

Hilsen

Henrik, Ole Emil, Marius, Theodor og Tom

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s