Julekalender på nett

Colt Kommunikasjon kom i siste liten over Norges desidert største nettbaserte julekalender fra bMenu. Det er selvfølgelig gratis å delta, det er store vinnersjanser (1200 gaver) og du får et flott og enkelt navigeringsverktøy til nettleseren din.

I år har vi sett en flom av nettbaserte julekalendere. Noen baserer seg på fine bilder, en tegneseriestripe eller et lydklipp, mens andre gir bort gaver i hopetall. Det er ikke urimelig å tro at bedrifter har donert bort produkter og gavekort for millioner av kroner til julekalendere på nett i 2007.

Tips til alle våre lesere: Test ut julekalenderen fra bMenu. Det er store vinnersjanser, og du får et nyttig verktøy til nettleseren din + det er gratis og tar kun et par minutter å delta. Her får man i tillegg til muligheten av å vinne julegaver fra Ving, XXL, QXL, Deal, Tanum, Expert og Colorline, nettleserverktøyet bMenu. Tidligere i høst testet Christoph ut bMenu i sin blogg.

bMenu kan vise seg å være svært nyttig, for eksempel når man leter etter produkter og kontaktinformasjon på store nettsteder som VG, expert, tanum, nrk osv.. Navigeringen forenkles betydelig. Med ordene til Vendela Kirsebom: Prøv den. 😉 Vi kommer til å følge med på bMenu, og vil sikkert skrive mer om dem i fremtiden.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s