NRK legger ut Lars Monsen gratis til nedlastning i DVD-kvalitet

NRK har gjort det igjen. Nå kan Lars Monsen lastes ned med DVD-kvalitet på BitTorrent gratis. Denne gangen prøver NRK ut enda en ny metode for å spre og dele av sitt enorme arkiv. Det er ingen tvil om at det skjer mye spennende med NRKs nettsatsning om dagen. Colt mener at det er beundringsverdig at NRK, som en av de første (om ikke DEN første), TV-kanalen i verden tester ut nye måter å møte trender på.

Som en ren PR-strategi i sosiale medier, er det fantastisk at NRK nå har fått mulighet til å nå nye brukere/seere gjennom å følge med på utviklingen i brukermønstre og samfunnstrender. Dette burde være med på å bygge et sterkt omdømme blant kanalens unge målgruppe, samtidig som de omdømmemessig fremstår som svært fremtidsorientert. I forhold til målgruppen ungdom og unge voksne, er disse grepene i sosiale medier veldig spennende.

Les mer om hvor, hvordan og hvorfor du nå kan laste ned Lars Monsen gratis, på NRK Beta. Personlig er jeg mildt sagt henrykt!

Reklamer

One response to “NRK legger ut Lars Monsen gratis til nedlastning i DVD-kvalitet

  1. Takk for skryt! Det er kjempehyggelig når folk setter pris på våre forsøk på å distribuere innholdet vått på nye måter.

    =) Øyvind

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s