Colt underviste i sosiale medier for PR og kommunikasjonsledelse på BI

I dag hadde Colt den glede å undervise for gamlelinja vår på Handelshøyskolen BI, 3.klasse i Bachelorstudiet PR og kommunikasjonsledelse. Vi ble vennlig mottat av Førsteamanuensis Roberta W. Berg, som følger klassen ved Peggy Brønns fravær. Temaet for dagen var sosiale medier.

Her er presentasjonen vi gikk igjennom. I tillegg hadde Erling Løken Andersen, gründer fra Biip.no et innlegg om hva som skaper et vellykket nettsamfunn.

Enda det var tidlig på morgenen, og studentene var travelt opptatt med innspurten i kampanjefaget PR Campaign Strategies, var det flere som møtte opp – og alle virket interessert i hva vi hadde å fortelle. Vi husker fra vår egen tid på BI at det pensumkapittelet som ofte ble kuttet i undervisningen, var kapittelet om Internett.

Internettet, slik pensumbøkene vi hadde beskrev det, er dødt. Lenge leve nettet. Nå er vi inne i en helt annen generasjon, hvor man må forholde seg til totalt ulike prinsipper. Bevisst kommunikasjon og aktiv deltakelse, samt erfaring og kunnskap om egenskapene til denne kanalen, vil vise seg å bli verdifull investering for enhver student i årene fremover.

Og bare et lite hint til BI: Dere vil få veldig attraktive studenter på arbeidsmarkedet, dersom dere lærer dem å beherske og kommunisere effektiv i sosiale medier. Her er en video, med noen små argumenter til hvorfor. I dette blogginnlegget, stiller en student spørsmålet: Should PR students blog?

Til de som heller vil se en fin introduksjonsvideo til Web 2.0 (som sosiale medier er en del av), så anbefaler vi dere å ta en titt på denne videoen:

Presentasjonen er ikke et designet fruktfat, men vi håper og tror at studentene fikk noe nyttig ut av den. Vi har sørget for å legge ved linker til de ulike videoene og diverse, slik at det skal bli lettere for dere å finne det igjen. Hva synes dere om presentasjonen? Er det noe dere savner, eller gjerne ville hørt mer om?

One response to “Colt underviste i sosiale medier for PR og kommunikasjonsledelse på BI

  1. Tilbaketråkk: Nye forelesninger på BI « Colt Kommunikasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s