Nye forelesninger i sosiale medier på BI

Også i dag tråkket Colt opp i sine gamle lokaler på BI i Nydalen. Denne gangen holdt vi forelesning i kurset mediestrategi for varehandelsledelse om sosiale medier. Det var veldig hyggelig å møte Cecilie Staude igjen. Da var det i hvert fall ikke vanskelig å smile gjennom hele forelesningen.

Denne gangen tok vi med Torkel Johannessen, CEO i Ignitas, som holdt et susende innlegg om markedsføring på Internett. «Ditta e markedsføring. Ditta må dykk kunna», smalt det fra Torkel opptil flere ganger. Vi håper flere av studentene tok dette til seg.Vi lovte å legge ut powerpoint-presentasjonen vår på denne bloggen, og det har vi gjort. Siden vi allerede la ut en presentasjon i forbindelse med vår forelesning i sosiale medier for PR og kommunikasjonsledelse, så finner dere den der.

Neste forelesning på BI Nydalen er torsdag 28. februar. Vi skal da snakke i Mediehåndteringskurset til Cecilie, mellom klokken 11.15-14.00. Colt holder også foredrag på BI i forbindelse med PR-dagen 4.mars. Da skal vi snakke om hvordan det har vært å starte, bygge og arbeide i egen bedrift.

Kom gjerne med innspill på hvordan dere opplevde forelesningen. Er det noe vi kan gjøre bedre? Var det noe som var spesielt bra? Vi er lykkelig for alt av tilbakemeldinger!

Reklamer

2 responses to “Nye forelesninger i sosiale medier på BI

  1. Setter pris på at dere stiller opp! Var en ganske underholdende og lettfordøyelig forelesning. Spennende å se hvordan sosiale medier kommer inn for fullt fremover. Eneste jeg savnet var litt mer innlevelse fra deres side. Litt tidlig på dagen kanskje:)?

    God helg!

  2. Hei Martin,

    Fint at du likte forelesningen. Sosiale medier er jo et vanvittig stort tema, og samtidig er kunnskapen utrolig lav ute blant markedsførere og kommunikasjonsfolk generelt.

    Vi håper innføringen vi har holdt for ulike klasser på BI, har åpnet øynene til mange. Dette er jo ikke annet enn vanlig markedsføring og PR, bare at man må tilpasse virkemidlene slik at det passer inn i kanalen. Dette bør alle studenter innenfor PR, markedsføring og reklame forstå, fordi dette vil bli en naturlig del av arbeidsdagen i årene som kommer.

    Vi kan vel ikke skryte på oss å være Ingebrigt Steen Jensen helt ennå, men vi jobber mot å komme dit 😉 God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s