YouTube video awards 2007

For en stund tilbake ble de beste videoene fra 2007 kåret på YouTube. Videoene ble delt i 12 kategorier, hvorav hver kategori hadde fem nominerte YouTube-videoer.

Kategoriene i YouTube video awards 2007 er som følger: Eyewitness, Politics, Sports, Series, Instructional, Comedy, Creative, Commentary, Short Film, Inspirational, Adorable og Music.

Hvordan selve nomineringsprosessen og beslutningene ble tatt, er litt usikkert, men kanskje noen som leser dette kan fortelle meg det? Selv oppfatter jeg mange av videoene som usaklig irriterende, og over grensen lange, menmen…

Her er tre av YouTube-video vinnerne fra 2007. Se de andre vinnervideoene på YouTube.

Sports: Balloon bowl av davetheknave

Instructional: How to solve the Rubic’s Cube (Part one) av pogobat

Eyewitness: Battle at Kruger av Jason275

Denne siste videoen er kanskje den mest spektakulære. «Sammen er vi sterke».

Reklamer

2 responses to “YouTube video awards 2007

  1. Enig i at en del av disse videoene er ganske irriterende. Liker vinnerfilmen godt forøvrig, optimalt skulle det vært en link til en ballong produsent/lekeprodusent eller skateboard park på slutten, for full viral effekt.
    Synes listen over de 10 beste virale inneholder bedre videoer: http://www.time.com/time/specials/2007/top10/article/0,30583,1686204_1686303_1690876,00.html

    Nå har forresten youtube kommet med en ny tjeneste som gjør at man kan se klikk oversikt på filmene man legger ut. Som hvor i verden den er mest populær og visninger pr dag. Kjekt når man lanserer en kampanje og ønsker å følge utviklingen fra dag til dag. Greit målingsverktøy i etterkant også for å se når i kampanjen den hadde flest visninger.

  2. Ja, den nye funksjonen som måler klikk og geografisk beliggenhet er spennende. Håper de videreutvikler denne tjenesten, slik at man kan lære enda mer om hvem som ser og hvor de kommer fra. Hittil er det best segmentert i USA.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s