Kan YouTube-video gjøre Jenny Skavlan superkjent?

VG Nett skrev tidligere denne uken om den sexy reklamevideoen av Jenny Skavlan, som den norske regissøren Ray Kay har laget for nettauksjonen Tribber.

I Norge ble Jenny Skavlan kjent gjennom Grandiosa-reklamen Full pakke. Videoen av jenta med det hvite smilet, skapte stor diskusjon på nettet. Hvem er Grandiosa-jenta? Dette til tross for at hun kun spilte en liten rolle, i en videoproduksjon med veldig mange statister. Snart dukket det opp fangrupper på Facebook.

Etter dette tok karrieren til Jenny Skavlan av i Norge. Media begynte å fatte interesse, og hun frekventere stadig oftere på talkshows og radio. Nå er hun snart aktuell i to nye norske filmer; Knullegutt og Rød Snø. MEN hun vil nok i lang tid huskes som Grandiosa-jenta. Nice move Grandiosa!

Nå håper kanskje Ray Kay å skape samme effekten for Tribber.com i USA. I denne videoen spiller hun en mye dristigere rolle, enn vi har sett henne før.

Etter første dagen på YouTube, har videoen du nå har sett, fått over 12.500 views. Av kommentarene ser de fleste naturlig norske ut. Man ser også at Tagsene som er brukt i videoen, er tilpasset en norsk målgruppe.

Kan Jenny Skavlan gjenta suksessen i Norge, og slå gjennom i USA? Eller er dette bare med på å øke verdien på merkevaren Jenny Skavlan i Norge?

Reklamer

One response to “Kan YouTube-video gjøre Jenny Skavlan superkjent?

  1. Takk til Kristian som tipset om at videolinken hadde dødd. Nå skal det fungere igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s