Facebook-storm mot nytt design

«New Facebook will soon be the only Facebook.»

Dette er beskjeden som møter deg når du går inn på Facebook om dagen. Den nye versjonen skal være mer dynamisk, intuitiv og brukervennlig. Dette er det slett ikke alle som mener. Alle hatgruppene mot New Facebook tyder på at forandring ikke alltid fryder. Gruppa «I Hate The New Facebook (www.new.facebook.com)» har samlet 778 807 medlemmer som hater New Facebook. Nesten 13 000 innlegg på wall´en viser at det ikke er noe i veien med engasjementet til folk. Mange mener at New Facebook er lite brukervennlig og uoversiktlig.

Men dette er fortsatt ikke den største hatgruppa! «100,000,000 AGAINST THE NEW FACEBOOK LAYOUT» teller nå faktisk 940 000 medlemmer. Med kommentarer som «The new facebook is like cancer, nobody wants it!» og «fuck the new facebook» er det ingen tvil om at det ligger litt negativitet i lufta…

Det skal være sikkert og visst at Mark Zuckerberg & co har baller når de gjør endringer på en så stor suksess. Kan dette være Facebooks avgrunn? Jeg tror ikke det. Når skeptikerne blir vant til å bruke New Facebook får nok pipa en annen låt!

Vi har forresten skrevet om New Facebook tidligere også!

Og jeg da? Jeg liker den nye Facebook´en jeg!

Bildet: Mark Zuckerberg; Tøffere enn han ser ut!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s