eBuddy Lanserer Facebook Chat på Mobilen

Nå blir Facebook Chat tilgjengelig for alle fra mobiltelefonen. Det er den mobilbaserte IM-tjenesten eBuddy som annonserte Facebook-tjenesten i dag.

Man får tilgang til Facebook Chat’en gjennom mobilen ved å laste ned den seneste versjonen av eBuddy Mobile Messenger til din mobiltelefon via get.ebuddy.com – eller du kan browse Facebook Chat’en direkte på m.ebuddy.com – og følg instruksjonene derfra.

Gjennom å logge deg på Facebook Chat via eBuddy på mobiltelefonen, vil du se hvem som er pålogget på Facebook. Du vil også se statusfeltet, og du kan chatte direkte med dem fra mobiltelefonen.

Facebook Chat – en ny mediekanal?

Tidligere har Facebook lansert en Facebook Chat-applikasjon for Iphone, men via eBuddy er nå altså Facebook Chat tilgjengelig fra alle mobiltelefoner med en web-browser.

Så er spørsmålet om denne nye tjenesten vil konkurrere bort SMS. Msn messenger har vært mulig å bruke fra mobiltelefonen i mange år, og mitt inntrykk er at få bruker dette i utstrakt grad. Det vil også overraske meg om Facebook Chat på mobilen blir en megahit i Norge… men man vet jo aldri.

Da Facebook Chat ble lansert i slutten av april i år, var Colt også den gang tidlig ute med å rapportere nyheten. Også den gang spurte vi om dette kunne være døden for MSN. Siden den gang, er det vår erfaring at chat på Facebook kun brukes i begrenset grad, men at det kan være et nyttig verktøy en sjelden gang.

En ny mediekanal er født, men vil den bli vesentlig? Om Facebook snart lanserer sin egen chat i forbindelse med mobiltjenesten m.facebook.com, vil gjenstå å se. Har vi egentlig bruk for Facebook Chat på mobilen? Hva mener dere?

Bookmark and Share

Gi Kudos til denne saken!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s