Om Colt

Colt Kommunikasjon er et PR-byrå bestående av fire unge og entusiastiske kommunikasjonsrådgivere. Colt tilbyr treffsikker kommunikasjonsrådgivning innenfor tradisjonelle og sosiale medier. Spesialiseringen innenfor PR i sosiale medier er et strategisk steg byrået tar for å ha et bedre utgangspunkt for å kunne kommunisere  med unge folk i aldersgruppen 15-30 år. Les en kort innføring i hva som skjer med Colt om dagen.

Colt på nettet:

Generelt om Colt-tjenestene:

Colt tilbyr rådgivning innenfor tradisjonelle PR, som omdømmebygging og mediekommunikasjon. Det vil si at vi blant annet utvikler kommunikasjon- og mediestrategier sammen med våre kunder. Vi tilbyr også operative pressetjenester i form av saker som kan gi redaksjonell omtale for våre kunder. Dette innebærer blant annet rådgivning og utvikling av pressemeldinger og informasjonsmateriell. Vi kan også stå for pressekontakt, og tilby medietrening for våre kunder.

Colt tilbyr rådgivning i forhold til kommunikasjon og påvirkning gjennom sosiale medier. Vi planlegger og gjennomfører kampanjer på nett, skreddersydd for næringslivet. Sosiale medier på nettet består av blant annet blogger, nettsamfunn, diskusjonsforum osv.

Vi bruker tradisjonelle kommunikasjonsstrategier på en helt ny måte, fordi vi tror at dette ikke bare er fremtidens måte å kommunisere på, men det er dagens. En godt gjennomført kampanje i sosiale medier, kan være ekstremt treffsikker på målgruppen og kan både være med på å bygge merkevare, samt være direkte salgsutløsende. Kanalen er spesielt aktuell for bedrifter og organisasjoner som ønsker å nå frem til ungdommen.

Dersom du ønsker å være tilgjengelig på Facebook, YouTube, Flickr, MySpace, blogger eller andre steder på nettet, og lurer på hvordan du kan gjøre dette på en effektiv måte, ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte. Colt holder innføringskurs i sosiale medier, spesielt rettet mot hvorfor næringslivet bør være aktive i sosiale medier.

Reklamer

3 responses to “Om Colt

  1. Tilbaketråkk: Agent Provocateur lader grepet med Colt « Colt Kommunikasjon

  2. Tilbaketråkk: Hva skjer med Colt om dagen a? « Colt Kommunikasjon

  3. Tilbaketråkk: Colt nominert til Gullkorn 2008 «

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s