Buzzerne

Colt Kommunikasjon består av fire kommunikasjonsrådgivere. Vi arbeider for å skape buzz i tradisjonelle og sosiale medier.

Marius Myhrvold – Byråleder

Marius Myhrvold er medgründer og byråleder i Colt Kommunikasjon. Han er en strategisk brobygger med en genuin lidenskap for nettverk, relasjoner og fremtidens mediekanaler.

Marius har erfaring med omfattande PR-oppdrag innenfor tradisjonelle og sosiale mediekanaler. Spesielt mote og næringsliv er bransjer han har jobbet aktiv med.

Marius har en bachelorgrad i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Medlem av Propell PR som vant PR-prisen for beste kampanje i prestisjekurset Public Relations Campaign 2006. Under studietiden var han studieveileder og studieassistent for førsteamanuensis og omdømmeekspert Peggy Brønn. Marius var også aktiv innenfor bransjeorganisasjonen Kommunikasjonsforeningen på BI og hadde verv som event og informasjonsansvarlig.

Marius Myhrvold's Facebook profile

Ole Emil Johnsen – Buzzgeneral

Ole Emil Johnsen er medgründer og kommunikasjonsrådgiver i Colt Kommunikasjon as. Hans kompetanse innenfor kommunikasjon i sosiale medier, gir han unik innsikt og forståelse av en ny mediehverdag.

Gjennom sin rolle som kommunikasjonsrådgiver har Ole Emil jobbet tett med både store og mindre aktører i næringslivet. Han har holdt flere foredrag om PR i sosiale medier, bla. ved innovasjonssenteret IT Fornebu og Handelshøyskolen BI.

Ole Emil har sin hovedutdanning fra PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI. Under studietiden var han skribent og senere informasjonsansvarlig i studentmagasinet Ide. Etter dette gjennomførte han det to år lange komptetansehevingskurset Design og Kommunikasjon i Digitale medier ved i Høyskolen i Oslo.

Ole Emil Johnsen's Facebook profile

Henrik Mühlbradt – Kommunikasjonsrådgiver

Henrik Mühlbradt er en av dem som startet Colt Kommunikasjon. Han er løsnings- og resultatorientert og har sterk interesse for PR, markedskommunikasjon og sosiale medier.

Henrik har en bachelor fra BI i PR og kommunikasjonsledelse. Under studietiden hadde han styreverv i Studconsult AS, der han jobbet som markedsansvarlig og prosjektleder. Etter det påtok han seg ansvaret som nyhetsredaktør i Norges største studentavis, Inside.

Den driftige, unge mannen har også et godt kjennskap til sports- og magasinbransjen gjennom sitt engasjement som aktiv syklist og frilansjournalist i Sykkelmagasinet.

Theodor Tollefsen – Kommunikasjonsrådgiver

Theodor Tollefsen

Theodor Tollefsen er partner i Colt Kommunikasjon. Han har en solid bakgrunn i finans ved Handelshøyskolenn BI.

Theodor har drevet aktivt med landeveissykling på elitenivå i Norge. Erfaringen fra sykkelsetet har han tatt med seg i arbeidslivet, som skribent for Sykkelmagasinet. Stor beundrer av mixen finans og PR.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s